Thursday, June 28, 2012

Εικόνες ντροπής με τα λύματα να γεμίζουν παραλία της Πάργας!

Γίναμε διεθνώς ρεζίλι…
Αγανακτισμένοι κάτοικοι και τουρίστες...
Εικόνες που δεν τιμούν όχι μόνο την Πάργα, αλλά και την Ήπειρο και την Ελλάδα αντίκρισαν και «έζησαν» πολλοί Έλληνες και ξένοι τουρίστες, που αυτές τις ημέρες κάνουν διακοπές στην κατά τ’ άλλα πανέμορφη αυτή περιοχή.
Εξαιτίας βλάβης στο βιολογικό καθαρισμό, βοθρολύματα είχαν κατακλύσει την παραλία του Κρυονερίου (!), αναγκάζοντας τους λουόμενους σε… άτακτη φυγή! Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που, αν και είχαν προγραμματίσει να μείνουν αρκετές ημέρες στην Πάργα, έφυγαν νωρίτερα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Πάργα, η οποία κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.
«Είναι ντροπή για την Πάργα, για την Ήπειρο και για τον τουρισμό μας» έλεγαν κάτοικοι, που στηλίτευσαν το γεγονός, ότι ο Δήμος της περιοχής προσπάθησε να αποσιωπήσει το γεγονός (σχόλια σχετικά με το παραπάνω γεγονός στη σελ. 9, από τον Κώστα Αγόρη).

Αγανακτισμένοι…
Τα προβλήματα στο Βιολογικό της Πάργας και η κατάληξη που είχαν τα βοθρολύματα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους, οι οποίοι τα τελευταία καλοκαίρια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την αποχέτευση και η δυσοσμία είναι έντονη.
Αντί όμως να λυθούν τα όποια ζητήματα, αυτά έχουν διαιωνιστεί και τώρα πολλοί είναι αυτοί που «τρέμουν» μην προκληθεί κάποιο άλλο μεγάλο πρόβλημα μέσα στο καλοκαίρι και ουσιαστικά δώσει τη «χαριστική βολή» στον τουρισμό.
Όπως σημείωναν αγανακτισμένοι κάτοικοι, «με τόσα προβλήματα πώς θα προσελκύσουμε τουρίστες; Ζούμε από τους επισκέπτες που κάθε καλοκαίρι έρχονται στην περιοχή μας και περιστατικά σαν και αυτά με το βιολογικό αποτελούν δυσφήμιση για τον τόπο μας».

proinoslogos gr

3 comments:

  1. Αφού δεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ReplyDelete
  2. Στην Πάργα, όπως και στις περισότερες παραθαλάσιες περιοχές της Ελλάδας, είτε για τον ένα λόγο είτε για τον άλλο, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα βοθρολύματα.

    ReplyDelete
  3. και να ήταν η μοναδική παραλία...δυστυχώς

    ReplyDelete

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin